Вторият мандат е реалната възможност България да получи управление с ясна програмна

...
Вторият мандат е реалната възможност България да получи управление с ясна програмна
Коментари Харесай

Иванов: Вторият мандат е реалната възможност България да получи управление с ясна програмна посока

Вторият мандат е действителната опция България да получи ръководство с ясна програмна посока и задания. Работим по документ, който да ги формулира. Това разяснява пред публицисти в Пловдив съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов, съобщи Българска телеграфна агенция. Той прикани ГЕРБ и Движение за права и свободи да се включат в процеса и " да не бягат от него ".

 

Иванов разяснява, че през днешния ден има следващ кръг от консултациите за разработване на Декларация за национални цели. Според него отсъствието на тези партии от консултациите демонстрира, че нямат никакво желание да вземат участие в изпитание за основаване на държавно управление. Иванов означи, че в този момент е моментът да се покаже, че са подготвени да приказват за цели и национални задания. Съпредседателят на „ Демократична България “ бе безапелационен, че третият мандат е обвързван с прекомерно доста неизвестности, а вторият е сигурен. 

 

Народните представители Христо Иванов, Ивайло Мирчев и Йордан Иванов участваха на инициирана от 20 общински съветници изключителна сесия на пловдивския Общински съвет за бъдещето на „ Международен панаир Пловдив “.  

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР